Gefrustreerde Janssen op ramkoers na Spurs-bod: AZ wil niet eens aan tafel

Gefrustreerde Janssen op ramkoers na Spurs-bod: "AZ wil niet eens aan tafel"

30-06-2016 12:27
93

Vincent Janssen wil zo snel mogelijk vertrekken bij AZ en baalt van het feit dat zijn club een transfer naar Tottenham Hotspur of VfL Wolfsburg momenteel blokkeert. Dat heeft 22-jarige spits volgens onder meer RTV Noord-Holland donderdag gezegd. 

Janssen, die afgelopen seizoen topscorer werd van de Eredivisie, staat in de belangstelling van diverse grote clubs uit het buitenland. De Oranje-spits wil graag verkassen, maar de hoge vraagprijs die AZ hanteert lijkt momenteel problemen op te leveren. Janssen zou na afloop van de training op donderdag hebben gezegd dat hij baalt van de houding van zijn werkgever. 

Wedden

Meer odds

Volgens de goalgetter zijn Tottenham en Wolfsburg 'heel concreet' voor hem in de markt. Max Huiberts, directeur voetbalzaken, bevestigde vorige week inderdaad dat Spurs een bod had neergelegd bij de nummer vier van de Eredivisie. Janssen heeft naar verluidt een voorkeur voor een transfer naar Londen. 

Update 12.27: Janssen ligt inderdaad op ramkoers. "Ik heb mijn keuze kenbaar gemaakt bij de club. Tottenham Hotspur heeft in mijn ogen een hoog bod uitgebracht", tekent het Algemeen Dagblad op uit zijn mond. "Er is een bod geweest in de buurt van bijna achttien miljoen euro geweest. Maar AZ wil niet eens aan tafel. Ik wil graag zo snel mogelijk ergens anders aan de voorbereiding beginnen. Dit is frustrerend."