'Drietal Premier League-clubs krijgt Van Persie op presenteerblaadje'

'Drietal Premier League-clubs krijgt Van Persie op presenteerblaadje'

03-07-2016 07:05
3

Fenerbahçe wil blijkbaar zó graag van Robin van Persie af, dat de 32-jarige spits deze week is aangeboden bij diverse clubs uit de Premier League. Onder meer Crystal Palace, Everton en West Ham United kregen van de Turkse topclub de vraag of zij interesse hebben in de aanvaller. 

Alles wijst erop dat de samenwerking tussen Van Persie en Fenerbahçe al na één seizoen ten einde komt. De dure topscorer van Oranje zou het niet naar zijn zin hebben in Istanbul en zijn werkgever wil de oud-speler van Manchester United, Arsenal en Feyenoord graag van de loonlijst schrappen.

Boulevardkrant The Sun meldt zondag dat Van Persie is aangeboden bij Everton, Crystal Palace en West Ham. Die twee clubs zijn nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. West Ham heeft al diverse keren geboden op Alexandre Lacazette (Olympique Lyon), terwijl Crystal Palace een poging waagde voor Michy Batshuayi. De Belg vertrekt echter naar Chelsea. Bij Everton staat Ronald Koeman sinds kort aan het roer. 

Afgelopen winterstop was een terugkeer van Van Persie naar de Premier League volgens diverse geruchten ook al in de maak. Destijds informeerde Chelsea naar de beschikbaarheid van de routinier. Uiteindelijk opteerden The Blues voor Alexandre Pato. De Braziliaan flopte en is inmiddels weer vertrokken. 

Lees ook: Transferperikelen Fenerbahçe: Van Persie mag weg, Oranje-back gaat tekenen

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie