PSG heeft weer beet en maakt ook melding van komst van Rode Duivel

PSG heeft weer beet en maakt ook melding van komst van Rode Duivel

03-07-2016 16:46
9

Thomas Meunier heeft zijn droomtransfer te pakken. De Belgisch international verlaat Club Brugge en verdedigt de komende vier seizoenen de clubkleuren van Paris Saint-Germain, zo maakte de Franse kampioen zondag bekend.

De 24-jarige Meunier aast al ruim een jaar op een vertrek bij Club Brugge. Zijn naam viel bij Internazionale, maar de verdediger kiest voor een overstap naar Frankrijk. Bij Paris Saint-Germain is de Belgische international de opvolger van Gregory van der Wiel, wiens aflopende contract niet werd verlengd in Parijs.

Meunier was de afgelopen weken actief op het EK in Frankrijk. De vleugelverdediger begon het toernooi nog als bankzitter, maar sinds de tweede groepswedstrijd was hij verzekerd van een basisplaats. De Rode Duivels werden vrijdag in de achtste finale uitgeschakeld door Wales, waardoor de transfer naar PSG kon worden afgerond.

Paris Saint-Germain betaalt naar verluidt zeven miljoen euro voor Meunier. Eerder op de dag versterkte de Franse topclub zich al met Gregorz Krychowiak. De Pool komt over van Sevilla.