Update: Heracles haakt af: Die gesprekken zijn toen op niets uitgelopen

Update: Heracles haakt af: "Die gesprekken zijn toen op niets uitgelopen"

04-07-2016 17:12
18

De transfer van Tarik Tissoudali naar Heracles Almelo leek slechts een kwestie van tijd, maar plots is de komst van de Telstar-revelatie hoogst onzeker. Tissoudali heeft al geruime tijd niets gehoord van de Eredivisie-club. 

De afgelopen maanden werden naast Heracles ook sc Heerenveen, Vitesse, FC Groningen en FC Utrecht gelinkt aan de Amsterdammer, die in het seizoen 2015/16 doorbrak in Velsen-Zuid en goed was voor liefst negentien doelpunten in de Jupiler League.

Tissoudali (23) sprak uiteindelijk zijn voorkeur uit voor een overstap naar Almelo. De dribbelaar zat ook om de tafel met trainer John Stegeman. Nu lijkt Heracles dus te zijn afgehaakt; zolang er geen spelers vertrekken uit het Polman Stadion, is de club naar verluidt ook niet van plan om versterkingen te halen. Illias Bel Hassani en Wout Weghorst staan op de nominatie om verkocht te worden, maar het duo speelt nog altijd in Almelo. 

Tissoudali zit dus in de wachtkamer, maar de aanvaller trekt zijn eigen plan, weet RTV Noord-Holland. "Ik wacht nog twee weken, anders is het buitenland een optie", tekent de regionale omroep zondag op uit zijn mond. 

Update 4/7 17.12: Nico-Jan Hoogma, algemeen directeur van Heracles, bevestigt in gesprek met Voetbal International dat de komst van Tissoudali voorlopig inderdaad niet aan de orde is. "In een eerder stadium hebben we met Tarik gesproken, maar die gesprekken zijn toen op niets uitgelopen. We zijn nu heel tevreden, dus daarin verandert pas iets op het moment dat er iemand vertrekt. Op dat moment staat Tarik op ons lijstje. Maar tot die tijd is hij geen optie", aldus Hoogma.