Sevilla bevestigt interesse in EK-uitblinker Wales: Maar hij is niet de enige

Sevilla bevestigt interesse in EK-uitblinker Wales: "Maar hij is niet de enige"

06-07-2016 15:26

Sevilla heeft de interesse in Wales-uitblinker Joe Allen bevestigd. De Europa League-winnaar wil de Liverpool-middenvelder overtuigen van een transfer naar Spanje.

Allen staat ook in de belangstelling van Swansea City, dat zo'n tien miljoen euro wil neertellen voor de middenvelder van EK-verrassing Wales. De Welshman heeft nog een contract voor één seizoen op Anfield Road en staat op de nominatie om deze zomer te vertrekken als manager Jürgen Klopp nog meer versterkingen gaat halen.

Sevilla, dat ook geïnteresseerd is in de rijzende Braziliaanse ster Ganso van Sao Paulo, heeft meerdere opties. "Ganso en Joe Allen zijn niet de enige spelers op ons lijstje", zegt sportief directeur Monchi, die een opvolger zoekt van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Grzegorz Krychowiak, tegen Estadio Deportivo.

Monchi bevestigde ook dat Liverpool-aanvaller Luis Alberto aangeboden is aan Sevilla. "Er ligt een voorstel van zijn zaakwaarnemers om terug te keren naar Sevilla. Maar er zijn geen onderhandelingen gestart. Hij heeft de kwaliteiten die goed bij ons passen, maar er zijn ook andere opties."