Nieuwe kans bij Feyenoord: Sinds ik terug ben train ik volle bak, geef ik alles

Nieuwe kans bij Feyenoord: "Sinds ik terug ben train ik volle bak, geef ik alles"

09-07-2016 19:21
1

Lucas Woudenberg kijkt met een tevreden gevoel terug op het oefenduel van Feyenoord met Rijnsburgse Boys (1-5 winst). De vleugelverdediger kreeg de kans zich te laten zien in het shirt van de Rotterdammers, nadat hij afgelopen seizoen verhuurd werd aan NEC. 

"Het is zaak dat ik me blijf ontwikkelen, daarvoor moet ik week in, week uit alles geven", laat Woudenberg weten op de clubsite van Feyenoord. "Dat heb ik altijd gedaan en dat zal ik blijven doen. Ik merk dat ik steeds sterker word en meer ervaring krijg, waardoor het steeds beter gaat. Sinds ik terug ben bij Feyenoord, train ik volle bak en geef ik alles. Vooralsnog ben ik tevreden hoe het gaat."

Over de wedstrijd, en met name de tweede helft, in Rijnsburg zei de linksback: "We hebben het tempo omhoog gegooid. Mijn kracht is om de linkerkant te bestrijken, dat ging vandaag goed. Ik heb 45 minuten gas gegeven en de combinatie gezocht met vooral Eljero en Tonny. We kwamen er een aantal keer goed doorheen, al kon de eindpass soms nog beter. Dat hoop ik in de voorbereiding verder te finetunen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie