Veelbelovende Schuurman gedold in Rotterdamse kleedkamer: 'Lol is er van af'

Veelbelovende Schuurman gedold in Rotterdamse kleedkamer: 'Lol is er van af'

10-07-2016 09:27
5

Jari Schuurman heeft zin in zijn avontuur bij Willem II. De jonge Feyenoorder, voor één seizoen verhuurd aan de Tilburg, wordt door volgers van de Rotterdamse grootmacht gezien als één van de grootste talenten van Varkenoord. 

Schuurman (19) voelt zich gevleid door de woorden van onder meer Jan Boskamp, die er 'met zijn pet niet bij kan' dat zijn geliefde Feyenoord de aanvallende middenvelder elders stalt. "Ik ben een van de talenten van Varkenoord. Het geeft soms wel druk. Dat Boskamp even zegt dat hij het doodzonde vindt dat ik ben verhuurd en vertrouwen in mij heeft, is mooi om te horen. Toch ben ik nu pas eerstejaars senior en dat vergeten mensen weleens...", laat Schuurman weten aan Voetbal International. 

Zijn voornaam levert regelmatig pesterijtjes op in het Rotterdamse. "Ik ben vernoemd naar Jari Litmanen. Ja. Mijn moeder vond hem een leuke gozer. In het begin ben ik er wel mee gedold, zeker als je dan ook nog bij Feyenoord komt te spelen. Maar na een tijdje is de lol daar ook wel van af. Hij was gewoon een schitterende speler. Het moest zo zijn dat ik mezelf ook ontwikkel als aanvallende middenvelder."