Heftig nieuws: aanvaller van Werder Bremen ziekenhuis in geslagen

Heftig nieuws: aanvaller van Werder Bremen ziekenhuis in geslagen

Gepubliceerd: zondag 10 juli 2016 om 16:43zo 10-07-2016 om 16:43

Heftig nieuws uit Duitsland. Melvyn Lorenzen, aanvaller van Werder Bremen, is in de nacht van zaterdag op zondag het ziekenhuis ingeslagen. 

Werder meldt dat via de officiële kanalen. Voor zijn eigen woning werd de 21-jarige Lorenzen flink toegetakeld door een aantal figuren. De buitenspeler liep onder meer verwondingen op aan zijn gezicht en moest in het ziekenhuis behandeld worden. Werder laat weten dat Lorenzen sowieso enkele weken zal ontbreken op de training van zijn club. 

"We zijn in shock door dit incident. We hopen dat de daders snel gepakt worden", luidt de reactie van Werder-directeur Frank Baumann. "Melvyn zal van ons alle steun krijgen die hij nodig heeft. Hopelijk herstelt hij voorspoedig en kan hij binnenkort weer aansluiten bij de selectie."

Lorenzen maakte in 2013 de overstap van het bescheiden Holstein Kiel naar de landskampioen van 2004. De in Londen geboren aanvaller beschikt over een Duits en Ugandees paspoort. Eerder dit jaar debuteerde hij in het nationale elftal van het Afrikaanse land. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws