Feyenoord 'passeert' winterversterking: Het is geen teleurstelling

Feyenoord 'passeert' winterversterking: "Het is geen teleurstelling"

11-07-2016 18:12
3

Na het slechte nieuws rond Kenneth Vermeer schakelde Feyenoord razendsnel naar Brad Jones, die afgelopen vrijdag een eenjarig contract ondertekende in De Kuip. De clubleiding ging daarbij voorbij aan Pär Hansson.

De Zweedse doelman, die in de winterstop van het afgelopen seizoen naar Feyenoord kwam, voelt zich hoe dan ook niet gepasseerd. Hij moet in voorbereiding samen met Jones uitvechten wie de eerste doelman in de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst wordt.

Dat Feyenoord dus een nieuwe keeper heeft gehaald, nu zowel Vermeer als Warner Hahn nog lang aan de kant staat, vindt Hansson niet meer dan logisch. "Een club als Feyenoord heeft twee of drie keepers nodig. Je weet nooit wat er gebeurt. Dat zie je nu met de blesures van Hahn en Vermeer. Het is geen teleurstelling", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Hansson heeft tot 31 juli, als bekerwinnaar Feyenoord het in de strijd om de Johan Cruijff Schaal opneemt tegen landskampioen PSV, om Van Bronckhorst te overtuigen. "Ik lijkt qua stijl veel op Kenneth Vermeer. Ik voetbal ook graag en ben een communicator", stelt hij zich nog eens voor.