Beroerd jaar na vertrek bij Willem II: Ik ga dit seizoen knallen, let maar op

Beroerd jaar na vertrek bij Willem II: "Ik ga dit seizoen knallen, let maar op"

14-07-2016 12:14
3

Ali Messaoud (25) maakte een jaar geleden de verrassende overstap van Willem II naar FC Vaduz, een club uit Liechtenstein die in de Zwitserse competitie uitkomt. Zijn eerste seizoen verliep moeizaam. Met Vaduz treedt de middenvelder donderdagavond in de voorronde van de Europa League aan tegen FC Midtjylland. 

"Dit moet mijn seizoen worden, klaar. Die druk leg ik mezelf op. Ik ben het afgelopen jaar mentaal en fysiek zó gegroeid", steekt Messaoud - voormalig speler van AZ - van wal in gesprek met FOX Sports. 

"Daar heb ik nu ontzettend veel profijt van. Iedereen roept hier nu dat ik een echte Zwitser aan het worden ben. Zo voel ik dat ook wel een beetje. Het integratieproces is vrijwel voltooid. De automatismen zitten er ingeslepen, ik weet steeds beter wat er van mij wordt verwacht."

"De kansen komen, ook vanavond tegen Midtjylland. Ik ben een van de drie aanvallers, niet echt een buitenspeler, maar een soort 9,5. Als de trainer wil dat Ali weer scoort, zal hij mij moeten opstellen, haha. Ik ga dit seizoen knallen, let maar op."