'Costa zet zinnen op terugkeer en klopt bij Conte en Abramovich aan'

'Costa zet zinnen op terugkeer en klopt bij Conte en Abramovich aan'

vrijdag 15 juli 2016 om 10:54

Het plan van Atlético Madrid om Diego Costa terug te halen, heeft kans van slagen. De speler zelf staat namelijk ook open voor een terugkeer naar de Primera Division.

Dat meldt Marca vrijdag. Na een sterk eerste seizoen op Stamford Bridge was Costa vorig seizoen nog maar zelden uitblinker. Na het ontslag van José Mourinho fleurde hij weer iets op, maar nog steeds was hij niet de oude, veelscorende Costa. Het management van de speler heeft Antonio Conte (nieuwe trainer Chelsea) en Roman Abramovich (clubeigenaar) laten weten dat Costa graag naar Atlético wil.

Chelsea staat echter niet open voor onderhandelingen zolang de club geen nieuwe, vaste eerste spits heeft vastgelegd. Costa is niet van plan om in de pers stennis te gaan schoppen, maar binnen Chelsea is zijn expliciete vertrekwens bekend. Michy Batshuayi kwam een paar weken geleden al over van Olympique Marseille, maar Chelsea wil nóg een spits voordat over een vertrek van Costa te praten valt.

De in Brazilië geboren spits kan dezelfde weg als Filipe Luis bewandelen. De linksback vertrok van Atlético naar Chelsea om een seizoen later weer terug te keren in Vicente Calderon.

Poll

Is een terugkeer naar Atlético een goed plan van Costa?

(685 stemmen)

Plaats een reactie

Romario9 +4750
vrijdag 15 juli 2016 om 11:09
Chelsea is een kerkhof voor spitsen
Vind ik leuk
vrijdag 15 juli 2016 om 11:23
Nogal ja, het valt ook niet mee om een doelpunt te maken met 9 verdedigers achter je natuurlijk.
Vind ik leuk
vrijdag 15 juli 2016 om 11:46
De enige spits die echt z'n stempel heeft kunnen drukken bij Chelsea de laatste 10 jaar is Didier Drogba en daar hebben er toch genoeg rondgelopen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Costa zet zinnen op terugkeer en klopt bij Conte en Abramovich aan'