McLaughlin op het EK in duel met Arek Milik

'Van Leeuwen bezoekt oefenduel AZ om EK-ganger met eigen ogen te bekijken'

'Van Leeuwen bezoekt oefenduel AZ om EK-ganger met eigen ogen te bekijken'

20-07-2016 19:33
3

Ted van Leeuwen, technisch manager van FC Twente, heeft woensdag een oefenduel van AZ met Fleetwood Town bezocht om Connor McLaughlin met eigen ogen te bekijken. De 24-jarige back van de Engelse ploeg staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Tukkers. 

HITC meldde eerder op de dag reeds dat Twente zeer geïnteresseerd is in de 24-jarige McLaughlin. Twentefans bevestigt dat Van Leeuwen aanwezig was bij een wedstrijd die Fleetwood woensdag in Garderen speelde tegen eredivisionist AZ. De formatie van trainer John van den Brom won de clah met grote cijfers: 5-0. 

McLaughlin is een Noord-Ierse vleugelverdediger die ook deel uitmaakte van de EK-selectie van zijn vaderland. Het contract van de rechtspoot bij derdeklasser Fleetwood Town - de oude club van Jamie Vardy - loopt nog één jaar door. Het is dan ook de vraag of Twente momenteel in staat is om de international in te lijven. De financieel geplaagde Tukkers moeten onder meer Hakim Ziyech verkopen voordat er geïnvesteerd kan worden in de selectie. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie