'Iemand van Barcelona' benadert doelpuntenmachine voor droomtransfer

'Iemand van Barcelona' benadert doelpuntenmachine voor droomtransfer

24-07-2016 18:35
2

Het is een publiek geheim dat FC Barcelona in de laatste maand van de zomerse transferperiode nog een aanvaller wil inlijven. Eén van de targets lijkt Jonas van Benfica.

De Braziliaanse doelpuntenmachine, die afgelopen seizoen liefst 32 keer scoorde in 34 competitiewedstrijden, staat op het verlanglijstje in Camp Nou. Dat onthult zijn zaakwaarnemer Tiago Goncalves in gesprek met Globo. Het bleef vooralsnog bij één contactmoment.

"Iemand die namens Barcelona zaken doet heeft ons een tijdje geleden benaderd", stelt Goncalves. "We zijn natuurlijk gevleid door de belangstelling. Het is een soort beloning voor het geweldige seizoen dat Jonas heeft gedraaid. Ik wil wel zeggen dat geïnteresseerde clubs snel moeten handelen, want eventuele onderhandelingen over een toptransfer naar bijvoorbeeld Barcelona vergen tijd."

Het feit dat Barça nog zoekt naar een extra aanvaller, het feit dat Jonas openstaat voor zo'n mooie stap én het feit dat hij niet meer de jongste is (32), maken een deal realistisch. "Maar", zegt Goncalves, "Jonas heeft het ook goed naar zijn zin bij Benfica. Een transfer is alleen mogelijk als alle partijen het ermee eens zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie