Tottenham gaat afscheid nemen van drietal: Komen niet in mijn plannen voor

Tottenham gaat afscheid nemen van drietal: "Komen niet in mijn plannen voor"

25-07-2016 14:33
4

Nabil Bentaleb, Federico Fazio en Alex Pritchard hebben geen toekomst bij Tottenham Hotspur. Manager Mauricio Pochettino laat dat maandag weten. Het trio is niet met Spurs afgereisd naar Australië, waar deze week twee oefenwedstrijden worden gespeeld door de Britse grootmacht. 

Eerder deze week werd er door Engelse media volop gespeculeerd over de beweegredenen van Pochettino om verdediger Fazio (foto), middenvelder Bentaleb en vleugelaanvaller Pritchard achter te laten in Londen. Tijdens een persconferentie in Melbourne gaf de Argentijnse coach maandag openheid van zaken. "De situatie van die spelers is heel helder. Ze komen niet in mijn plannen voor."

"Dat weten ze ook. Ik communiceer met ze, het is geen probleem, ik heb het uitgelegd en zijn snappen de situatie." Bentaleb (21) staat op het verlanglijstje van Benfica, terwijl Fazio waarschijnlijk terugkeert naar de Primera Division. Sevilla en Espanyol willen hem inlijven. Pritchard, afgelopen halfjaar verhuurd aan West Bromwich Albion, kan op belangstelling van onder meer Hull City rekenen.