Bij ADO vertrokken middenvelder gaat in op 'once in a lifetime opportunity'

Bij ADO vertrokken middenvelder gaat in op 'once in a lifetime opportunity'

Gepubliceerd: woensdag 27 juli 2016 om 11:11wo 27-07-2016 om 11:11

Thomas Kristensen (33), tot deze zomer speler van ADO Den Haag, vervolgt zijn loopbaan bij het Australische Brisbane Roar. Dat maakt de club woensdag via de officiële kanalen bekend.

Het was vorig seizoen lange tijd de vraag of Kristensen een nieuw contract zou tekenen bij ADO, maar uiteindelijk kon de middenvelder transfervrij vertrekken omdat er in Den Haag te weinig budget was. Na 48 wedstrijden voor de Haagse formatie begint hij nu aan een avontuur Down Under.

Brisbane-trainer John Aloisi is blij dat zijn club de Deens international heeft weten te strikken. "Wij denken dat hij een hele mooie toevoeging is voor de club", aldus Aloisi op de clubsite. "Hij heeft niet alleen zijn land vertegenwoordigd, maar heeft ook jarenlang op het hoogste niveau in Denemarken en Nederland gespeeld."

Kristensen zelf lijkt nóg enthousiaster. "Het aanbod om hierheen te komen was een once in a lifetime opportunity voor mij en mijn familie. Ik wil prijzen gaan winnen met deze club en kijk ontzettend uit naar dit avontuur."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws