'Real wil toptransfer na mislopen Pogba: peperdure Ronaldo-ploeggenoot doelwit'

'Real wil toptransfer na mislopen Pogba: peperdure Ronaldo-ploeggenoot doelwit'

05-08-2016 07:54
9

Real Madrid wil de Portugese enclave uitbreiden met een heuse EK-winnaar. Joao Mario staat volgens het Spaanse AS op de lijst bij De Koninklijke, nu Real de strijd om Paul Pogba lijkt te verliezen.

De Madrilenen willen graag een topaankoop doen en schakelen nu dus door naar Joao Mario, die met Portugal het EK in Frankrijk op zijn naam schreef. De ploeggenoot van Cristiano Ronaldo, die evenals de Portugezen Fabio Coentrao en Pepe al bij Real speelt, is nu het belangrijkste doelwit van de grootmacht uit Spanje geworden.

Real werd ook in verband gebracht met Moussa Sissoko van Newcastle United. De Fransman maakte eveneens een goede indruk op het EK, maar Joao Mario geniet de voorkeur van Real. Hij assisteerde afgelopen seizoen bij twaalf goals van Sporting Portugal en maakte er zelf zeven.

Joao Mario is echter geen goedkope jongen. Een aanbod van 35 miljoen euro van Internazionale werd al afgewezen. Liverpool bood 40 miljoen euro en ook dat was niet voldoende. Paris Saint-Germain heeft eveneens interesse in de Portugees. Real kan huurspelers aanbieden om de vraagprijs te verlagen.