'Lazio heeft smak geld te besteden en denkt aan 'ontevreden' Ajax-aanvaller'

'Lazio heeft smak geld te besteden en denkt aan 'ontevreden' Ajax-aanvaller'

06-08-2016 17:08
37

SS Lazio denkt aan Anwar El Ghazi als opvolger van de aan Internazionale verkochte Antonio Candreva. Het Italiaanse medium CittaCeleste meldt dat zaterdagmiddag. 

De Romeinse Serie A-club zou El Ghazi (21) afgelopen seizoen meerdere keren gescout hebben. Afgelopen week verkaste vleugelaanvaller Candreve voor ruim twintig miljoen euro naar Inter en dus heeft Lazio nu een flinke smak geld te besteden.

El Ghazi, vorig seizoen goed voor elf competitiegoals, is bij Ajax niet zeker van een basisplaats. Hij zou ontevreden zijn en wel oren hebben naar een transfer. De rechtspoot werd eerder dit jaar ook al gelinkt aan onder meer AC Milan en Liverpool. De vraagprijs van de Oranje-international zou ongeveer vijftien miljoen euro bedragen. 

El Ghazi is zeker niet de enige Eredivisie-speler die Lazio op het oog heeft. La Gazzetta dello Sport meldde eerder deze week dat ook Milot Rashica (Vitesse) op het scoutingslijstje van de Biancocelesti. Bij de nummer acht van het afgelopen Serie A-seizoen staan drie spelers met een Eredivisie-verleden onder contract: Wesley Hoedt, Stefan de Vrij én Ricardo Kishna - een maatje van El Ghazi. De twee kennen elkaar uit hun gezamenlijke Ajax-tijd. 

Lees ook: Italiaanse media: transfer lonkt voor Vitesse-pareltje na miljoenendeal Lazio