Drenthe trekt na keuring stekker uit transfer: Niemand in diskrediet brengen

Drenthe trekt na keuring stekker uit transfer: "Niemand in diskrediet brengen"

Gepubliceerd: dinsdag 9 augustus 2016 om 19:17di 09-08-2016 om 19:17

Royston Drenthe boorde het Belgische Waasland-Beveren een stunt door de neus door toch niet naar die club te verkassen. Daar leek het lange tijd wel op, tot de oud-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid besloot van een deal af te zien. En daar baalt Waasland-Beveren van. 

"Er was inderdaad contact met Royston Drenthe en hij heeft medische tests afgelegd, maar we zijn niet tot een overeenkomst gekomen", geeft een woordvoerder van de club mee aan Sporza. Drenthe zoekt daardoor nog altijd naar een nieuwe werkgever. Volgens Belgische media zouden de te hoge salariseisen van Drenthe hebben geleid tot het afbreken van de onderhandelingen.

De club wil dat bevestigen noch ontkennen. "Er zijn veel aspecten aan onderhandelingen. Als over een aspect geen overeenkomst wordt gevonden, houdt het op. Verder willen we daar liever niet over communiceren om niemand in diskrediet te brengen", besluit Waasland-Beveren. Drenthe speelde de afgelopen jaren in onder meer de Verenigde Arabische Emiraten, Turkije, Engeland en Rusland.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws