Luuk ziet PSV-transfer Siem wel zitten: Droom om met hem samen te spelen

Luuk ziet PSV-transfer Siem wel zitten: "Droom om met hem samen te spelen"

10-08-2016 10:52
39

Luuk de Jong ziet de komst van Siem de Jong naar PSV wel zitten. De Newcastle United-middenvelder wordt in verband gebracht met een mogelijke huurperiode in Eindhoven, ook al zijn er volgens zijn zaakwaarnemer Louis Laros nog geen contacten.

Luuk zou zijn oudere broer Siem graag bij PSV verwelkomen. "Het is een droom om met hem samen te spelen. Voor mij is hij hier natuurlijk welkom", zegt de spits, die onlangs zijn contract verlengde tot medio 2020, tegen Omroep Brabant.

Siem is bij Newcastle United momenteel nog herstellende van een spierblessure en is daar nog wel enkele weken zoet mee. "Het is zonde dat hij nu in de voorbereiding geblesseerd is. Hopelijk herstelt hij snel, want hij wil weer lekker gaan voetballen ergens", aldus Luuk. Siem de Jong wordt bij PSV genoemd na het afhaken van Marco van Ginkel, die de komende tijd bij Chelsea gaat herstellen van fysieke klachten. Woensdagochtend liet zaakwaarnemer Laros al weten dat er nog niet met PSV is gesproken over de oud-Ajacied, maar dat hij 'de gedachte wel snapt'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie