Update: Bevestiging FC Twente: verbannen aanvaller naar Jupiler League

Update: Bevestiging FC Twente: verbannen aanvaller naar Jupiler League

Gepubliceerd: donderdag 11 augustus 2016 om 16:46do 11-08-2016 om 16:46

FC Twente gaat Alessio Da Cruz op huurbasis naar FC Dordrecht sturen, meldt RTV Rijnmond. De aanvaller werd onlangs door de club uit het eerste elftal gezet.

FC Twente-trainer René Hake wilde destijds niet zeggen waarom, wel dat er 'meerdere redenen' voor het besluit waren. Zo zou de club niet tevreden zijn over zijn sportieve en mentale houding tijdens de voorbereiding. Da Cruz moest meedoen met de beloften en traint inmiddels al mee met FC Dordrecht.

Enkel het papierwerk moet nog afgehandeld worden. Da Cruz debuteerde vorig jaar in het eerste elftal van FC Twente. Hij zat dertien keer bij de selectie en begon éénmaal in de basis tijdens een Eredivisie-wedstrijd, op 23 augustus vorig jaar tegen PEC Zwolle. Twee keer mocht hij invallen. Bij FC Dordrecht werkt men ondertussen ook aan de kost van Glen Kamara, maar de jeugdspeler van Arsenal heeft om bedenktijd gevraagd. Ook Ricky van Haaren is nog in beeld.

Update 16.46 uur: FC Twente heeft de verhuur van Alessio Da Cruz aan FC Dordrecht donderdagmiddag bevestigd. De negentienjarige aanvaller is daardoor komend seizoen actief in de Jupiler League. Da Cruz was sinds 2011 speler van FC Twente, na zijn overstap van Almere City.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws