Update: Cocu geeft goedkeuring voor Eredivisie-verhuur van verdediger

Update: Cocu geeft goedkeuring voor Eredivisie-verhuur van verdediger

12-08-2016 14:25
11

FC Utrecht is druk bezig om zich te versterken met Menno Koch. PSV is momenteel in onderhandeling over een verhuur van de centrale verdediger. Volgens De Telegraaf komt de deal na het weekend rond.

Koch gold in Utrecht als plan B. Eerder mikte de club op de komst van Edson Braafheid, maar die liet niets meer van zich horen nadat de Domstedelingen de linkspoot een aanbieding hadden gedaan. Ook Xandro Schenk van Go Ahead Eagles was een optie, maar bij Utrecht schrok men van de genoemde vraagprijs. In het centrum van de club uit de Domstad is versterking gewenst, omdat Timo Letschert recent naar het Italiaanse Sassuolo vertrok.

Doordat Braafheid het ultimatum liet verstrijken, richt Utrecht nu de pijlen op Koch. De centrumverdediger komt nu nog uit voor Jong PSV, maar kan komend seizoen mogelijk zijn minuten gaan maken in de Eredivisie. Zaakwaarnemer Mustapha Nakhli bevestigt tegenover de ochtendkrant dat Utrecht en PSV in onderhandeling zijn.

Update 14.25 uur: Wat Phillip Cocu betreft wordt Menno Koch dit seizoen elders gestald in de Eredivisie, meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren kunnen de verdediger op die manier goed in de gaten houden, is de uitleg van de trainer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast