AC Milan-speler debuteert in Zwolle: 'Of ik al iets van de Eredivisie wist?'

AC Milan-speler debuteert in Zwolle: 'Of ik al iets van de Eredivisie wist?'

14-08-2016 09:34
4

Hachim Mastour maakte zaterdag zijn officiële debuut voor PEC Zwolle. Ondanks de ontluisterende nederlaag tegen Sparta Rotterdam (0-3) was de middenvelder blij dat hij zijn eerste minuten kon maken.

"Ik ben blij met mijn eerste Eredivisie-wedstrijd, maar niet met de wedstrijd", aldus de AC Milan-huurling in gesprek met FOX Sports. "Desondanks hebben we een goed elftal en ik weet zeker dat we beter voor de dag zullen komen. PEC Zwolle wilde me graag hebben en me de kans geven. Of ik al iets van Zwolle en de Eredivisie wist? In eerste instantie niet, maar mijn familie, zaakwaarnemer en ik hebben met z'n allen voor PEC gekozen."

Mastour vertelt dat Ouasim Bouy, die in het verleden ook in Italië speelde, een rol heeft gespeeld in zijn transfer. "Ik heb vorig seizoen met hem gesproken. Hij vertelde me dat PEC een goed elftal heeft voor jonge spelers. Het is mijn doel dit seizoen om veel minuten te maken en dan zien we wel hoe het gaat. Het is normaal dat de verwachtingen hoog zijn en dat er over me gepraat wordt, daar ben ik blij mee. Ik heb geen last van de druk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie