Tijdgebrek nekt verrassende move Drenthe: Zes weken nodig gehad

Tijdgebrek nekt verrassende move Drenthe: "Zes weken nodig gehad"

Gepubliceerd: zondag 14 augustus 2016 om 16:52zo 14-08-2016 om 16:52

Royston Drenthe leek vorige week op weg naar Waasland-Beveren, maar een verrassende transfer naar België is van de baan. Trainer Stijn Vreven (ex-FC Utrecht) legt uit waarom.

Drenthe heeft om de tafel gezet met de leiding van Waasland-Beveren, maar tot een deal kwam het niet. Wél waren beide partijen daar dichtbij, stelt Vreven. De hoofdcoach bevestigt zondag dat Drenthe niet door de medische keuring is gekomen.

"Zijn medische testen waren top en ook in het gesprek met mij kwam hij goed over. Hij zei goede dingen en toonde drive. Alleen stond hij op conditioneel vlak zoveel achter dat wij zes weken nodig zouden hebben gehad om hem klaar te krijgen. En die tijd hebben wij niet. Het moet nu gebeuren voor ons", vertelt Vreven in Het Belang van Limburg.

Daardoor blijft Drenthe zoeken naar een nieuwe club. De afgelopen jaren stond hij onder contract in onder meer de Verenigde Arabische Emiraten, Turkije, Engeland en Rusland, met Feyenoord, Real Madrid en Everton als meest in het oog springende clubs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws