Swansea gaat akkoord met wens van bankzitter Nordfeldt: Er is nog weinig tijd

Swansea gaat akkoord met wens van bankzitter Nordfeldt: "Er is nog weinig tijd"

19-08-2016 21:26
3

Kristoffer Nordfeldt heeft van Swansea City te horen gekregen dat hij op huurbasis mag vertrekken naar een andere club. De Zweedse doelman, die een jaar geleden overstapte van sc Heerenveen naar de Premier League, kan overigens ook zijn contract verlengen in Wales. 

Swansea is tevreden over de 27-jarige Nordfeldt, maar omdat Lukasz Fabianski het prima doet onder de lat, is er voor de sluitpost geen speeltijd weggelegd. "Mijn zaakwaarnemer en ik hebben meerdere malen een tijdelijk vertrek overwogen om speeltijd mogelijk te maken, maar Swansea zei steeds resoluut nee", tekent Aftonbladet vrijdag op uit de mond van Nordfeldt. 

Wedden

Meer odds

Nu mag hij dus wél op zoek naar een (tijdelijk) andere werkgever. "De transfermarkt sluit zeer binnenkort, dus er is nog weinig tijd. Het Championship ligt het meest voor de hand. Een goede club uit die competitie kan een alternatief zijn, al zijn andere competities in Europa ook mogelijk. Wel wil ik alleen verhuizen als er een grote kans is om eerste doelman te worden."