Drie aanbiedingen voor De Boer-nieuwkomer: Alles binnen 48 uur besloten

Drie aanbiedingen voor De Boer-nieuwkomer: "Alles binnen 48 uur besloten"

Gepubliceerd: maandag 22 augustus 2016 om 19:13ma 22-08-2016 om 19:13

Waar het kamp-Caner Erkin zondag nog schimmig was over een eventueel razendsnel vertrek bij Internazionale, is de zaakwaarnemer van de Turkse international nu een stuk helderder over de belangstelling in de linksback. Volgens hem komt er binnen 48 uur al duidelijkheid.

Erkin werd deze zomer transfervrij door Internazionale overgenomen van Fenerbahçe, maar een snel vertrek uit de ploeg van trainer Frank de Boer lonkt voor de verdediger. "We hebben momenteel drie opties", zegt zaakwaarnemer Batur Altiparmak tegen Sporx. "Hij kan bij Inter blijven en vechten voor zijn plek. De tweede optie is een transfer in Italië of naar een andere Europese club. De derde optie is terug naar een Turks team."

"Alles zal binnen 48 uur besloten worden", vervolgt Altiparmak. "We hebben nog niet met een Turkse club gesproken. We hebben drie aanbiedingen uit Spanje en Engeland, die clubs kwamen naar ons en naar de club. Dat zijn echter geen clubs van het niveau van Inter en daardoor kan hij ook zomaar bij Inter blijven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws