Ik ga proberen als Ronaldo of Messi te zijn en vijftig of zestig goals maken

"Ik ga proberen als Ronaldo of Messi te zijn en vijftig of zestig goals maken"

22-08-2016 21:14
12

De Nederlanders van Newcastle United waaien deze zomer uit, maar Aleksandar Mitrovic is geenszins van plan de naar het Championship gedegradeerde club te verlaten. De Serviër heeft grootste plannen met de gevallen club.

"Ik weet nu wat ik kan verwachten, afgelopen seizoen niet", zegt de spits, die nog een schorsing uitzit van een harde tackle op Kyle Walker in een duel met Tottenham Hotspur vorig jaar. "Ik had tijd nodig om me aan te passen en te zien hoe het hier werkt. Nu weet ik wat me te doen staat. Ik zal proberen als Ronaldo of Messi te zijn en vijftig of zestig goals maken."

Wedden

Meer odds

Mitrovic gaat zelfs nog een stapje verder in zijn interview met The Chronicle. "Als het moet zal ik op het veld sterven voor Newcastle", aldus de Serviër, die sinds zijn komst van Anderlecht een jaar geleden negen keer scoorde voor Newcastle United. Waar Mitrovic blijft, vertrekt het grootste gedeelte van de Nederlandse garde bij Newcastle United wel. Georginio Wijnaldum is al naar Liverpool, Siem de Jong naar PSV en ook voor Tim Krul en Daryl Janmaat lonken transfers. Alleen Vurnon Anita lijkt van de Nederlanders bij Newcastle te blijven.