Cillessen 'hoopte al een tijdje op transfer': 'Oranje-verhaal is een beetje raar'

Cillessen 'hoopte al een tijdje op transfer': 'Oranje-verhaal is een beetje raar'

25-08-2016 09:48
14

Dennis Gentenaar, oud-collega van Jasper Cillessen, denkt niet dat de plek van de international onder de Oranje-lat in gevaar komt als hij de komende maanden op de bank belandt bij FC Barcelona. Gentenaar stelt dat in gesprek met Voetbal International. 

Sowieso vindt de oud-doelman van NEC en Ajax dat Cillessen groot gelijk heeft naar Barça te vertrekken, ook al wordt de sluitpost in Camp Nou misschien geen eerste keuze. "Als je de kans krijgt bij zo'n club te spelen, moet je die met beide handen aangrijpen. Bang voor de bank moet je niet zijn. En iedere dag met Messi op het veld... Jasper hoopte al een tijd op een transfer. Hij heeft even een mindere fase, maar zo’n overgang kan dat ook zomaar doorbreken", aldus Gentenaar. 

"Een nieuwe omgeving en een nieuwe club kunnen ook wel helpen. Ik vind dat verhaal dat je alleen in Oranje speelt als je bij je club altijd speelt, sowieso een beetje raar. De bondscoach weet toch wat iedereen kan en zal kiezen voor de man die in zijn ogen het beste kan presteren", besluit hij.