Inter bezorgt De Boer dubbelslag: 70 miljoen euro voor twee aankopen

Inter bezorgt De Boer dubbelslag: 70 miljoen euro voor twee aankopen

26-08-2016 15:01
6

Frank de Boer staat op het punt zijn eerste twee aankopen als hoofdtrainer van Internazionale te verwelkomen. Gabigol en Joao Mario zijn op weg naar de Serie A-club.

Dat meldt Inter via de officiële kanalen. Gabigol en Mario stapten vrijdag in het vliegtuig en landen vrijdag in Milaan. Daar ondergaat het duo een medische keuring en worden waarschijnlijk de laatste plooien in de onderhandelingen gladgestreken.

Gabigol (19) en Mario (23) staan nu nog onder contract bij respectievelijk Santos en Sporting Portugal. De Braziliaanse spits wordt al geruime tijd gelinkt aan een overstap naar Europa en moet 25 miljoen euro kosten. Inter is bereid om 45 miljoen te betalen voor middenvelder Mario.

Gabigol, die eigenlijk Gabriel Barbosa heet, kwam vier keer uit voor de nationale ploeg van Brazilië. Op negentienjarige leeftijd heeft hij al 56 keer gescoord voor Santos. Mario won deze zomer het EK met Portugal. Inter versterkte zich voor de komst van De Boer al met Antonio Candreva, Ever Banega, Dodo en Gianluca Caprari.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie