Bosnische aanvaller gelinkt aan Ajax: 'Ook aanbiedingen van Anderlecht en Genk'

Bosnische aanvaller gelinkt aan Ajax: 'Ook aanbiedingen van Anderlecht en Genk'

Gepubliceerd: zondag 28 augustus 2016 om 00:00zo 28-08-2016 om 00:00

Ajax is één van de vele clubs die concrete belangstelling heeft voor Elvir Koljić. Dragomir Ilic, de voorzitter van diens club FK Krupa, laat dat dit weekeinde weten aan Bosnische media. 

Koljic is een 21-jarige spits die dit seizoen al zeven goals in zes duels maakte in de Bosnische Premjer Liga. Naast Ajax zijn er nog een groot aantal clubs dat de verrichtingen van de goalgetter op de voet volgt. "Er is veel interesse voor hem en er zijn aanbiedingen van Ajax, Anderlecht, RC Genk en Standard Luik. Er is ook interesse vanuit Servië", aldus de preses van Krupa, dat op de derde plaats in de competitie prijkt. 

Erg veel is er niet bekend over Koljic, behalve dus het feit dat hij deze jaargang aan de lopende band scoort namens Krupa. Op YouTube is een video te vinden waarop de spits namens zijn club op twee meter voor de goal hopeloos naast schiet. Of Ajax zich nog voor de transferdeadline van 1 september hoopt te versterken met de aanvaller, is onduidelijk. Wellicht zien de Amsterdammers de Bosniër als een speler voor de toekomst.  

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws