Cambuur haalt routinier met verleden bij Twente en Ajax: We zijn zeer blij

Cambuur haalt routinier met verleden bij Twente en Ajax: "We zijn zeer blij"

29-08-2016 18:48
14

Robbert Schilder zet zijn loopbaan voort bij SC Cambuur. De Jupiler League-club maakt maandagavond via de officiële kanalen bekend dat de dertigjarige linkspoot voor één jaar tekent in Leeuwarden. 

De voormalig speler van NAC Breda en Ajax stond de afgelopen vier seizoenen onder contract bij FC Twente. Zijn verbintenis in Enschede liep op 1 juli af. Eerder werd hij gelink aan onder meer FC Den Bosch en zijn oude club NAC.

Wedden

Meer odds

"Robbert heeft bijna 300 wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam staan en is daarmee een zeer ervaren speler, die ook nog eens op meerdere posities uit de voeten kan. We zien in hem een versterking voor het middenveld met zijn inzicht en passing. We zijn zeer blij met zijn komst", legt technisch directeur Henry van der Vegt uit op de website van Cambuur.

De formatie uit Leeuwarden degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie. Onder leiding van de nieuwe trainer Rob Maas wil de club zo snel mogelijk weer terugkeren op het hoogste niveau. Eerder deze zomer werden ook onder meer Chiro N'Toko en Ninos Gouroye vastgelegd.