Zlatan alsnog veelbesproken: 'Jouw plaats in de eetzaal is nog leeg', zei ik

Zlatan alsnog veelbesproken: "'Jouw plaats in de eetzaal is nog leeg', zei ik"

04-09-2016 21:31
6

Zonder Zlatan Ibrahimovic treedt Zweden dinsdagavond aan tegen het Nederlands elftal. Jimmy Durmaz, aanvaller van de Zweedse ploeg, moet nog wennen aan het idee.

"Hij trok alle aandacht en nam alle druk bij ons weg. Nu moeten we die druk maar over de hele ploeg verdelen", vertelde Durmaz zondag na de training aan het Zweedse journaille. Hij belde onlangs nog met Ibrahimovic. "Jouw plaats in de eetzaal is nog leeg, zei ik. Er is dus nog ruimte als je terug wil komen."

Ibrahimovic heeft zijn beslissing echter genomen. Na het slechte EK van Zweden, dat in de groepsfase zijn Waterloo vond, nam de topspits van Manchester United afscheid.

Sneijder
Ook Wesley Sneijder reageerde zondag op de absentie van Ibrahimovic. De Telegraaf werpt de stelling op dat géén Zlatan een voordeel kan zijn voor Zweden, waar nu ruimte is voor nieuwe sterren. Sneijder: "Ja, dat zal allemaal wel. Maar zonder Ibrahimovic zag ik Paris Saint-Germain laatst al wel verliezen in de competitie. Dat gebeurde bijna nooit met hem er bij."