Patiëntjes bedanken ADO-supporters: Het is met geen pen te beschrijven

Patiëntjes bedanken ADO-supporters: "Het is met geen pen te beschrijven"

14-09-2016 21:50
10

De patiëntjes van het Sophia Kinderziekenhuis zijn onder de indruk van de 'knuffelregen' in De Kuip tijdens het duel tussen Feyenoord en ADO Den Haag afgelopen weekend. Ze willen de supporters van de Haagse club bedanken voor het mooie gebaar.

"Het was fantastisch. Duizenden knuffels op ons hoofd. Het is met geen pen te beschrijven", zegt Annelies Blom, evenementencoördinator van het Sophia Kinderziekenhuis, tegen RTV Rijnmond. Het lukte het Rotterdamse ziekenhuis uiteindelijk echter niet om de initiatiefnemers persoonlijk te bedanken. Zij willen niet in de publiciteit komen.

''Het gaat om de kinderen en alle lof is voor de ADO-supporters", laat één van de bedenkers weten. "Ik heb drie dagen met kippevel rondgelopen", reageert Jacco van Leeuwen van de ADO-supportersvereniging, die zelf overigens niet de initiatiefnemer is. "Iemand zag op een Feyenoord-site dat er patiëntjes in het uitvak zouden zitten en plaatste een tweet met de vraag of iedereen knuffels wilde meenemen. Zo'n idee omarm je."