Het leek dat die bal lek was, waardoor onze Onana hem niet weg kon stompen

"Het leek dat die bal lek was, waardoor onze Onana hem niet weg kon stompen"

15-09-2016 23:58
9

Ook Jaïro Riedewald erkent dat het niet best was wat Ajax in de eerste helft tegen Panathinaikos liet zien. De nummer 6 zorgde er echter hoogstpersoonlijk voor dat zijn ploeg met drie punten vertrok uit Griekenland: 1-2.

"Het was niet best", vertelt Riedewald aan FOX Sports. "We begonnen slap en kregen geen grip op ze. Dan krijg je zo'n klotegoal tegen. Het leek dat die bal lek was, waardoor onze keeper hem niet weg kon stompen. Dan loop je achter de feiten aan. Na de 1-1 kregen we meer grip op de wedstrijd en gingen we beter voetballen. We waren dreigender. In de kleedkamer kregen we het idee: dit valt nog om te draaien. We kunnen hier drie punten halen."

Wedden

Meer odds

Na de rode kaart van Hakim Ziyech (twee keer geel) moest Ajax knokken voor iedere meter. "Je kijkt even naar de bank. We kozen ervoor om 4-4-1 te spelen", vertelt Riedewald. "Er waren nog achttien minuten te spelen. Dan moet je gewoon vechten voor elkaar. Uiteindelijk kregen zij nog een rode kaart en konden wij de 1-3 maken. Maar helaas."