Update: 'De Boer laat speler buiten selectie na ruzie in kleedkamer'

Update: 'De Boer laat speler buiten selectie na ruzie in kleedkamer'

18-09-2016 17:34
9

Internazionale-trainer Frank de Boer heeft Marcelo Brozovic buiten zijn selectie gehouden voor het cruciale competitieduel met Juventus. De middenvelder doet daarover zijn beklag op zijn Instagram-account.

'Zonder reden buiten de selectie gelaten!', schrijft Brozovic. 'Hallo aan alle Inter-fans! Forza Inter!' In Italiaanse media werd gerept dat Brozovic buiten de selectie gelaten werd vanwege 'onprofessioneel gedrag', maar dit werd direct ontkend door zijn zaakwaarnemer. "Marcelo heeft nooit voor problemen gezorgd." Ook de verhalen dat Brozovic zaterdag de training zonder toestemming vroegtijdig had verlaten werden tegengesproken. "Absoluut niet. Hij is gewoon na de training vertrokken."

Brozovic kan onder De Boer al niet rekenen op een basisplaats in de Serie A. De middenvelder viel één keer in tijdens de met 2-0 verloren competitiewedstrijd tegen Chievo, maar bleef de overige duels met Pescara en Palermo negentig minuten op de bank zitten. Brozovic werd dit jaar definitief door Inter overgenomen van Dinamo Zagreb, na anderhalf jaar gehuurd te zijn.

Update 17.38 uur: Een ruzie tussen De Boer en Brozovic is volgens La Gazzetta dello Sport de reden achter de actie van de trainer om hem buiten de selectie te laten voor het duel met Juventus. In de kleedkamer ging het mis tussen de twee, rondom het duel tussen Inter en Hapoel Beer Sheva, dat met 2-0 won. Brozovic werd verzocht om het stadion te verlaten en trainde zaterdag niet volledig met de groep mee.

 

Escluso senza una ragione!!! Saluti ai tutti tifosi interisti!!!! Forza inter #epicbrozo

Een foto die is geplaatst door Broz (@marcelo_brozovic) op