Koeman dolblij met aankoop: Kan de beste van de Premier League worden

Koeman dolblij met aankoop: "Kan de beste van de Premier League worden"

18-09-2016 18:11
2

Everton won zaterdag met 3-1 van Middlesbrough en de absolute uitblinker was Idrissa Gueye (26). Manager Ronald Koeman is lovend over de verdedigende middenvelder, die werd verkozen tot 'man of the match'.

"Het is geweldig wat die jongen liet zien. In elk aspect: ballen veroveren, duels winnen, zijn beslissingen en goede passing", begint Koeman op de officiële website van Everton. Gueye kwam deze zomer voor zo'n acht miljoen euro over van Aston Villa. "Hij is een fantastische aanwinst en in mijn opzicht kan hij de beste defensieve middenvelder van de Premier League worden", aldus de lovende Nederlandse manager.

Wedden

Meer odds

Gueye zelf blijft bescheiden. "Het was een goede zege. Ik hoop dat de fans genoten hebben, wij hebben dat gedaan op het veld. Het is belangrijk om zo door te gaan", zegt de 'nummer zes'. Na vijf speelrondes staat de club uit Liverpool tweede in de Premier League, met slechts twee punten minder dan nummer één Manchester City. "Dit is pas het begin van het seizoen: we moeten gefocust blijven."