'In Eredivisie kennen ze me niet zo goed, dus kan ik mijn kwaliteiten beter tonen'

'In Eredivisie kennen ze me niet zo goed, dus kan ik mijn kwaliteiten beter tonen'

19-09-2016 12:55
1

Jordy Croux had het thuisdebuut voor Willem II iets anders voorgesteld. De Tilburgers speelden gelijk tegen Excelsior (1-1) en dat zorgde voor teleurstelling bij de aanvaller, die afgelopen zomer overkwam van MVV.

"Jammer genoeg hebben we verloren", versprak Croux zich eerst. "Ik bedoel natuurlijk gelijk gespeeld, maar het voelt als een verlies." Op de website van Willem II wordt de aanwinst gevraagd naar de verschillen tussen de Eredivisie en de Jupiler League. "Ik denk dat je in de Eredivisie meer moet lopen. De balsnelheid ligt hoger en de duels zijn harder."

Croux vervolgt: "In de Jupiler League kenden de tegenstanders me beter. Ze stelden zich meer op mij in. In de Eredivisie kennen ze me nog niet zo goed dus kan ik mijn kwaliteiten beter tonen."

Voor Willem II en Croux wacht woensdag in de KNVB Beker de uitwedstrijd tegen Ajax. Voor de speler wordt het zijn eerste wedstrijd in de Arena. "Ik heb er al weleens naast gespeeld, met MVV tegen Jong Ajax, maar nog nooit in het stadion zelf. Ik kijk ernaar uit."