Duitse fans proberen Jol terug te halen naar club na doodsbedreigingen

Duitse fans proberen Jol terug te halen naar club na doodsbedreigingen

maandag 19 september 2016 om 13:06

Na drie speelronden in de Bundesliga staat Hamburger SV in de degradatiezone. Een verrassing, omdat de Bundesliga-dino deze zomer veel geld uittrok voor nieuwe spelers. Inmiddels valt de naam van Martin Jol.

HSV ging afgelopen weekend hard onderuit tegen promovendus RB Leipzig (0-4), waardoor de positie van trainer Bruno Labbadia onder druk staat. De supporters lijken er al uit te zijn. Labbadia moet zo snel mogelijk vertrekken en worden vervangen door Jol.

Een aantal HSV-fans hebben een petitie opgesteld voor de terugkeer van Jol naar HSV. De zestigjarige Nederlander leidde HSV in 2008 en 2009 naar het meest succesvolle seizoen van de laatste jaren. Ook Markus Gisdol, Thomas Doll en Horst Hrubesch worden genoemd.

Een terugkeer van Jol naar HSV is niet ondenkbaar, omdat de oud-trainer van onder meer Tottenham Hotspur en Ajax sinds een aantal weken clubloos is. Jol vertrok bij het Egyptische Al-Ahly na doodsbedreigingen van de eigen achterban.

Lees meer over:BundesligaHamburger SV

Plaats een reactie

maandag 19 september 2016 om 13:51
Resultaten in het verleden bieden geen garanties voor de toekomst!
Vind ik leuk
maandag 19 september 2016 om 14:54
Martin Jol kan voor HSV nog prima van waarde zijn....
Vind ik leuk
maandag 19 september 2016 om 17:58
nou mensen zoals advocaat, Jol, hiddink hebben Hun tijd wel Gehad, worden echt Niet meer serieus genomen, zoveel heeft Jol ook. niet gepresteerd
Vind ik leuk
maandag 19 september 2016 om 18:40
Geweldige trainer. De laatste successen van deze club dateren uit de tijd dat hij in Hamburg trainer was. Te oud? Kijk lekker naar Van Gaal, Advocaat, Hiddink. Hij is slanker dan deze oude heren. Kijk naar dat eigen mislukte plofhoofd, onbeschofte a-sociale vlegel, mijnheer Eikelsheim. Nietsnut. Zeker een baantje als putjesschepper.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Duitse fans proberen Jol terug te halen naar club na doodsbedreigingen