Woede onder Feyenoord-fans: Manchester United blokkeert duizenden kaarten

Woede onder Feyenoord-fans: Manchester United blokkeert duizenden kaarten

06-10-2016 15:08
31

Opnieuw een ticketschandaal rond de Europa League-ontmoeting tussen Feyenoord en Manchester United. Duizenden Feyenoord-supporters hebben donderdag bericht gekregen uit Engeland dat ze niet welkom zijn.

Manchester United heeft hun toegangskaarten voor de Europa League-wedstrijd op 24 november, als Feyenoord op bezoek komt op Old Trafford, geblokkeerd. De supporters hadden een kaartje gekocht voor het thuisvak. Het zou gaan om ongeveer 2.500 gedupeerde Feyenoord-fans. Velen van hen hebben na de aankoop van de wedstrijdkaart ook vliegtickets en hotels geboekt.

Wedden

Meer odds

Het gewraakte bericht is afkomstig van Manchester United en is meerdere keren gedeeld op Twitter. In het bericht staat dat de Engelse topclub heeft gekeken of iemand in het verleden vaker kaarten voor een thuisduel van United had gekocht. Was dat niet het geval, dan worden de gekochte kaarten geblokkeerd en het geld teruggestort. Opvallend genoeg gaat het gerucht dat het besluit is genomen op verzoek van Feyenoord.

Inmiddels heeft de Rotterdamse club in een statement op de officiële website gereageerd. 'Feyenoord is niet in het besluit van Manchester United gekend maar er wel van op de hoogte gebracht', schrijft de club. Later deze maand vindt een eerste overleg plaats in Manchester tussen beide clubs en de autoriteiten.

Lees ook: Feyenoord-fans krijgen excuses van bureau