Bayern München kreeg afwijzing: 'Ook bij Bayern heel professioneel, maar...'

Bayern München kreeg afwijzing: 'Ook bij Bayern heel professioneel, maar...'

08-10-2016 20:21
1

Vooralsnog gaat het met de voetbalcarrière van Julian Brandt zeer goed. Een zilveren medaille tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, basisspeler bij Bayer Leverkusen en een nieuwe nominering voor het Bundesliga-team van de week. 

Brandt is tevreden bij Bayer Leverkusen, maar een transfer ziet hij ook als mogelijkheid. "Ik zie Bayer Leverkusen als een tussenstop", aldus Brandt tegenover Express. "Het buitenland is natuurlijk interessant, maar Bayern München is dat ook." Voordat het daadwerkelijk tot een transfer komt, wil Brandt nog flink groeien. "Ik wil constanter in wijn prestaties worden, ik wil ook vaker gaan scoren."

Wedden

Meer odds

Bayern München deed in 2013 al een poging om Brandt naar München te halen. Die poging mislukte echter. Brandt, toen nog spelend voor VfL Wolfsburg, koos voor Bayer Leverkusen. "De gesprekken met Leverkusen waren geweldig. Ik ben iemand die op gevoel beslist, het gesprek was voor mij ontzettend belangrijk. Ook bij Bayern München was het heel professioneel, maar je moet daar heel streng beoordeeld worden."