Oud-Ajacied naar PSV: 'De laatste duels heb ik twee keer gescoord, dat werd tijd'

Oud-Ajacied naar PSV: 'De laatste duels heb ik twee keer gescoord, dat werd tijd'

Gepubliceerd: zaterdag 8 oktober 2016 om 21:54za 08-10-2016 om 21:54

Pablo Rosario heeft ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat clubs achter zijn naam staan. Vanuit de jeugd van amateurclub DWS vertrok de PSV'er naar Ajax, maar zijn verblijf in de hoofdstad was geen succes te noemen. Na twee seizoenen was het einde verhaal voor Rosario. 

"Waarom ik bij Ajax ben weggestuurd? In mijn laatste seizoen raakte ik geblesseerd, in de tweede seizoenshelft", aldus Rosario tegenover PSV TV. "Toen ik net fit was kwamen de gesprekken, Ajax vond dat ik weg moest." Rosario vertrok naar Almere City, om daar door PSV opgepikt te worden. "Het komt niet vaak voor dat PSV iemand uit de Jupiler League haalt en contracteert, dus ik was wel blij. Het is een goede stap die ik kon maken."

Dan het plan de campagne voor Rosario. "Ik denk dat het in mijn eerste jaar meer aanpassen is dan gelijk streven naar het eerste", aldus Rosario. "Ik heb een vierjarig contract getekend, dus ik heb nog genoeg tijd om me tot een selectiespeler van het eerste elftal te ontwikkelen. In de laatste wedstrijden heb ik twee keer gescoord, dat werd ook wel tijd", besluit Rosario lachend. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws