De Boer krijgt steun van miljoenenaankoop: 'Kunnen gokken op Scudetto'

De Boer krijgt steun van miljoenenaankoop: 'Kunnen gokken op Scudetto'

09-10-2016 18:58

Het Internazionale van Frank de Boer draait nog niet om over naar huis te schrijven, maar miljoenenaankoop João Mário maakt zich niet bepaald zorgen. De man, die afgelopen zomer voor 45 miljoen euro overkwam van Sporting Portugal, voorspelt een ommekeer.

"Ik denk dat het normaal is voor een ploeg als Inter, dat nog zoekende is, om door moeilijke periodes te gaan", vertelt João Mário in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Vaak komen we op achterstand in wedstrijden en dat mag niet gebeuren. Helemaal niet als je ziet dat we de Champions League willen halen en we ons terug willen knokken naar de top."

"Nu ik dat gezegd heb: ik denk niet dat Inter niet meer mee kan doen om de Scudetto", vervolgt de Portugees. "Het klopt dat Juventus erg sterk is, ze zijn de laatste vijf keer kampioen geworden en hebben ook dit keer een goede start gehad."

Het doel van Inter voor het huidige seizoen is duidelijk. "Het hoofddoel is om ons te kwalificeren voor de Champions League. Het lijkt me duidelijk dat een ploeg als Inter altijd mee moet doen in het meest prestigieuze toernooi dat er is. Daarna kunnen we ook nog gokken op de Scudetto. Dan zorgen we ervoor dat we daar klaar voor zijn."