'De ploeg en trainer Frank de Boer hebben een heel goede indruk achtergelaten'

'De ploeg en trainer Frank de Boer hebben een heel goede indruk achtergelaten'

13-10-2016 15:05
1

Internazionale moet zich dit seizoen plaatsen voor de Champions League, niets meer, niets minder. Dat laat verdediger Davide Santon donderdag optekenen in Italië.

Inter kwalificeerde zich sinds 2011 niet meer voor de Champions League en daar moet volgens Santon maar eens verandering in komen. "We kunnen nooit op onze lauweren rusten, want ik wil het maximum. Daar is de hele ploeg volgens mij van doordrongen", zegt hij tegen Sky Sport Italia.

Dat maximum is volgens Santon een plek bij de eerste drie, wat aan het einde van de rit recht geeft op een Champions League-ticket. "We moeten het halen. Als het lukt, kunnen we iets laten zien wat niemand van ons verwacht. De ploeg en trainer Frank de Boer hebben een heel goede indruk achtergelaten in de eerste fase van het seizoen. Daar moeten we op voortborduren."

Santon vindt dat Inter geen excuses meer heeft. "Alle voorwaarden zijn er om iets moois te laten zien. Nu is het aan ons, want wij moeten het doen op het veld." Het Inter van De Boer neemt het aanstaande zondag op tegen Cagliari.