Ajax-opponent afgedroogd: Meest pijnlijke nederlaag sinds ik hier trainer ben

Ajax-opponent afgedroogd: "Meest pijnlijke nederlaag sinds ik hier trainer ben"

Gepubliceerd: maandag 17 oktober 2016 om 15:56ma 17-10-2016 om 15:56

Eduardo Berizzo ging zondagavond met Celta de Vigo keihard onderuit bij Villarreal: 5-0. De Spanjaarden willen zich donderdag herstellen tegen Ajax.

"Dit is een onverwachte en verrassende nederlaag", zei Berizzo na afloop van de oorwassing, geciteerd door Voetbal International. "Niets wees er van tevoren op dat we zo slecht zouden spelen. Het is de meest pijnlijke nederlaag die we hebben geleden sinds ik hier trainer ben", luidt de duidelijke taal van de oefenmeester. Celta kent een teleurstellende start van het seizoen. De club uit de Spaanse streek Galicië staat op een matige twaalfde plek in de Primera Division.

Ajax won de eerste twee Europa League-wedstrijden, terwijl Celta vier punten verzamelde. De Amsterdammers gaan donderdag om 19.00 uur op bezoek bij de Spanjaarden. "Er wacht ons een zware wedstrijd waarin we mentaal sterk moeten zijn. We moeten en zullen strijden voor een goed resultaat. De fans moeten weten dat dit niet meer was dan slechts één slechte wedstrijd", aldus Berizzo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws