'Lazio wil in winter aanvaller halen en komt uit in Eredivisie'

'Lazio wil in winter aanvaller halen en komt uit in Eredivisie'

Gepubliceerd: woensdag 19 oktober 2016 om 10:30wo 19-10-2016 om 10:30

De geruchtenstroom rond Sebastien Haller komt weer op gang. In Italië is het bericht opgedoken dat de spits van FC Utrecht op het lijstje van Lazio staat. De Romeinen willen hun voorhoede in januari versterken.

Corriere dello Sport komt met een rijtje van diverse namen die bij Lazio op de radar staan. Eén daarvan is Haller, die minstens tien miljoen euro moet kosten. In de zomerse transferperiode kwam een vertrek van de Fransman uit de Domstad niet van de grond, ook al werd hij onder meer gelinkt aan Everton, Newcastle United en Napoli.

Alberto Paloschi (Atalanta), Gianluca Lapadula (AC Milan), Manolo Gabbiadini (Napoli) en Paul-Georges Ntep (Stade Rennes) vergezellen Haller op het Lazio-lijstje. De naam van Haller is de meest recente naam die is toegevoegd. Hij heeft bij Utrecht een contract tot medio 2019.

Zijn doelpuntentotaal staat dit seizoen op vijf. Daar had Haller tien officiële wedstrijden voor nodig.

Poll

Is Lazio een goede club voor Haller?

(313 stemmen)

Plaats een reactie

woensdag 19 oktober 2016 om 11:52
Beter dan Milik, zou gewoon 40 miljoen vragen ;)
Vind ik leuk
woensdag 19 oktober 2016 om 12:03
Lekker daar bij die racisten club...ja
..goede keus...
Vind ik leuk
woensdag 19 oktober 2016 om 14:05
Ach je moet het niet groter maken dan het is, Keita, Onazi, Seck, Felipe Anderson, Ricardo Kishna en vroeger Edson Braafheid spelen er toch ook gewoon prima? De S.S. van Lazio staat niet voor SchutzStaffel hoor..
Vind ik leuk
woensdag 19 oktober 2016 om 23:04
Van die SS klopt dat weet ik. Maar de fans daar draaien de handen niet om voor apengeluiden richting spelers van andere clubs. Het blijft daar altijd zo. Het bestuur wil dat overigens niet. Lazio is extreem rechts. In Italië is politiek verbonden aan voetbal. Roma is bv links.
Vind ik leuk
utrechtfan +1212
woensdag 19 oktober 2016 om 12:28
Zou een prima keus zijn voor hemzelf, denk dat hij goed in Italië past namelijk. Hij voegt meestal niet zo veel toe aan het spel maar scoort wel veel doelpunten, een prima spits voor de Serie A.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws