Van den Brom gooit tactiek weer om: Hij is super fit en in vorm

Van den Brom gooit tactiek weer om: "Hij is super fit en in vorm"

21-10-2016 16:50
10

AZ-trainer John van den Brom kan tijdens het uitduel met FC Groningen van aanstaande zondag een beroep doen op Alireza Jahanbakhsh. De Iraanse vleugelaanvaller was donderdagavond niet van de partij tegen Maccabi Tel Aviv. 

"Hij is super fit en in vorm. Ali gaat spelen. Daarmee geef ik dus ook aan dat we weer in een 4-3-3-formatie gaan starten. Dat past het best bij ons", vertelt Van den Brom vrijdag op de website van AZ. In de Europa League speelden de Alkmaarders in een andere opstelling. 

Met Ron Vlaar gaat het de goede kant op. Zaterdag zal blijken of de captain kan meespelen in het Noordlease Stadion. "Hij heeft de training vandaag goed doorstaan. Hopelijk heeft hij morgen geen terugslag met zijn kuit. Ik klop het af."

Van den Brom is blij dat er snel na de nederlaag (1-2) tegen Maccabi een nieuwe uitdaging wacht. "Als je verliest is het lekker dat er snel weer een wedstrijd volgt. Maar ook als je wint wil je graag weer snel door. Het verschil is dat je na een nederlaag meer pijntjes ziet bij spelers