LIVE-discussie: Bosz kiest tegen Kozakken Boys voor elf andere namen

LIVE-discussie: Bosz kiest tegen Kozakken Boys voor elf andere namen

Gepubliceerd: woensdag 26 oktober 2016 om 17:21wo 26-10-2016 om 17:21

Ajax-trainer Peter Bosz kiest in het bekerduel met Kozakken Boys van woensdagavond voor een geheel vernieuwde opstelling. In vergelijking met afgelopen zondag (1-1 vs. Feyenoord) staan er elf andere spelers aan de aftrap. 

In Werkendam kiest Bosz voor Diederik Boer onder de lat. De achterhoede bestaat uit Kenny Tete, Jäiro Riedewald, Mathijs de Ligt en Mitchell Dijks. Laatstgenoemde stond zondag in De Kuip een kwartiertje op het veld. Na de pauze liet Bosz de vleugelverdediger invallen voor Daley Sinkgraven. 

Ook Riechedly Bazoer kreeg speelminuten in Rotterdam. Hij staat drie dagen later in de basis in Werkendam. Met Donny van de Beek en Abdelhak Nouri vormt Bazoer het middenveld. De Ajax-aanval bestaat uit Anwar El Ghazi, Mateo Cassierra en Vaclav Cerny. Op de bank zitten onder meer Heiko Westermann, Nick Viergever en Amin Younes. Het duel met Kozakken Boys begint om 18.30 uur. 

De opstellingen

Kozakken Boys: Den Hartog, Monteiro, Mulder, Pollemans, Jakoba, Sönmez, Stout, Van Nijland, Moreira, El Azzouti en Ignacio

AjaxBoer, Tete, De Ligt, Riedewald, Dijks, Van de Beek, Bazoer, Nouri, El Ghazi, Cassierra en Cerny

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws