'Real Madrid nodigde Busquets uit om een week mee te trainen'

'Real Madrid nodigde Busquets uit om een week mee te trainen'

zaterdag 29 oktober 2016 om 14:30

Sergio Busquets is inmiddels niet meer weg te denken uit het elftal van FC Barcelona, maar had ook zomaar voor Real Madrid kunnen spelen. De aartsrivaal had de middenvelder in 2005 op de korrel.

Busquets werd elf jaar geleden benaderd door Real om de overstap te maken naar de jeugdopleiding van de club. Barcelona was er echter als de kippen bij om de middenvelder een aanbod te doen, waarna Busquets koos voor de Catalanen. Dat vertelt Manuel Romero, scout van de Madrilenen, in gesprek met Cadena Ser.

"Ik had Busquets uitgenodigd om een week mee te trainen bij Real, maar nadat we onze fax hadden verzonden, had Barcelona hem al vastgelegd", herinnert Romero zich nog maar al te goed. "En Sergi Roberto (nu ook Barcelona-speler, red.) was feitelijk al speler van Real, nadat ik met zijn ouders had gesproken. Roberto speelde toen nog voor het jeugdteam van Gimnastic."

Poll

Blijft Busquets zijn hele voetballeven bij Barça?

(140 stemmen)

Plaats een reactie

zaterdag 29 oktober 2016 om 14:34
Ben benieuwd wanneer deze man eens word genomineerd voor de Oscars. :)
Vind ik leuk
zaterdag 29 oktober 2016 om 14:37
Voeg Suarez en Neymar er ook maar bij.
Vind ik leuk
murmur27 +1434
zaterdag 29 oktober 2016 om 15:01
Ja doodzonde dat Barca zoveel spelers met de val ziekte heeft, hebben ze helemaal niet nodig met zoveel kwaliteit in het elftal.
Vind ik leuk
zaterdag 29 oktober 2016 om 15:09
Ik denk ook dat ze het expres doen, juist daarom. Omdat mensen denken dat ze het niet nodig hebben, dan zullen zij het vast ook niet doen.
Maar dat doen ze dus wel, expres of niet.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

'Real Madrid nodigde Busquets uit om een week mee te trainen'