Deschamps passeert opmerkelijke naam bij Frankrijk: 'Wij verwachten meer'

Deschamps passeert opmerkelijke naam bij Frankrijk: 'Wij verwachten meer'

03-11-2016 16:29
2

Didier Deschamps heeft een opvallende naam buiten de selectie van Frankrijk gelaten. De bondscoach van 'Les Bleus' is op dit moment ontevreden over de vorm van Manchester United-aanvaller Anthony Martial. De twintigjarige aanvaller ontbreekt in de wedstrijden tegen Zweden (WK-kwalificatie) en Ivoorkust (oefenwedstrijd).

Martial laat op het moment onvoldoende zien op Old Trafford. "Mourinho en ik verwachten meer van hem", citeert SFR Deschamps op een persconferentie. "Ik vergeet niet wat hij heeft gedaan en wat hij kan. Het is aan hem om zijn beste vorm weer terug te krijgen. Hij zit in een mindere periode, dat kan gebeuren. Dat is ook het geval bij Kingsley Coman (Bayern München, red.).

Opvallend genoeg zit Coman wel bij de selectie, net als Adrien Rabiot. De middenvelder van Paris Saint-Germain is voor het eerst opgeroepen voor de verliezend EK-finalist.

De Fransen spelen volgende week vrijdag tegen Zweden. Voor het Nederlands elftal, dat zelf tegen Luxemburg speelt, is dat een interessant treffen. Frankrijk en Zweden zijn koploper in groep A.