Update: Real Madrid bevestigt nieuw megacontract voor Ronaldo

Update: Real Madrid bevestigt nieuw megacontract voor Ronaldo

06-11-2016 18:12
6

Cristiano Ronaldo moet de volgende gaan worden die zijn contract bij Real Madrid gaat verlengen. De Portugese superster kan bijtekenen tot de zomer van 2021. Dat moet dinsdag gaan gebeuren.

Met dat nieuws komt het Spaanse Marca. Ronaldo is er nagenoeg uit met Madrid over de voorwaarden voor een nieuw contract. De komende dagen wordt er nog het een en ander besproken, maar als we het Spaanse medium mogen geloven zijn dat formaliteiten en gaat er dinsdag getekend worden. Eerder verlengde Gareth Bale zijn contract bij De Koninklijke tot 2022. Daardoor is hij nu de best betaalde speler van de Spanjaarden. 

Als Ronaldo daadwerkelijk verlengt, is de Portugees weer degene met het beste salarisstrookje. Ronaldo is inmiddels begonnen aan zijn achtste seizoen in dienst van Real. Daarvoor was de dribbelaar uit Portugal zes jaar actief voor Manchester United. Hij begon zijn professionele loopbaan bij Sporting Portugal.

Update 18.12: Real Madrid bevestigt zondag dat Cristiano Ronaldo zijn contract gaat verlengen tot medio 2021. Maandagmiddag wordt het akkoord tussen club en speler zwart op wit gezet. Met zijn nieuwe contract wordt Ronaldo naar alle waarschijnlijkheid weer grootverdiener in het Estadio Santiago Bernabéu.