Wenger vreest: 'Ik wil dat onze medische staf de MRI-scan te zien krijgt'

Wenger vreest: 'Ik wil dat onze medische staf de MRI-scan te zien krijgt'

Gepubliceerd: donderdag 10 november 2016 om 20:12do 10-11-2016 om 20:12

Arsenal-trainer Arsène Wenger heeft Chili gewaarschuwd om voorzichtig om te gaan met Alexis Sánchez. De Chileen haakte dinsdag met een lichte blessure nog af op de training van de nationale ploeg. Wenger vreest dat de blessure erger wordt.

"Ik kreeg een appje gisteren, dat het een hamstringblessure is", aldus Wenger, geciteerd door FOX Sports. "Ze willen hem houden en klaarstomen voor de tweede WK-kwalificatiewedstrijd van deze week, dinsdag tegen Uruguay. Ik wil dat onze medische staf toegang krijgt tot de MRI-scan, om te zien hoe zwaar de blessure is. Om er zeker van te zijn dat ze geen suïcidale beslissing nemen, waardoor hij er maanden uit ligt."

Wenger probeerde het belang van Arsenal duidelijk te maken. "Dat is heel belangrijk. Er bestaat een grijs gebied tussen het nationale team en de club. Natuurlijk kijken zij naar hun eigen resultaten. Dat begrijp ik, maar wij moeten de gezondheid van Alexis Sánchez in de gaten houden." Opvallend is dat Chili eerder al communiceerde dat de aanvaller in actie zal komen tegen Uruguay. Het WK-kwalificatieduel van donderdag met Colombia mist Sánchez wel.

Plaats een reactie

Streaker +3741
donderdag 10 november 2016 om 21:15
Sanchez moet zelf zo verstandig zijn. Hij heeft nog een hele hoop wedstrijden te gaan dit seizoen. Een blessure aan de hamstring zou erg vervelend zijn in een belangrijke fase van de competitie.
Vind ik leuk
United +35886
donderdag 10 november 2016 om 22:32
Hij moet inderdaad gewoon volledig herstellen. Hij is belangrijk voor Arsenal. Leuke speler om naar te kijken!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws